Etappe van de Maand April 2023

Etappe van de Maand April 2023

Baflo - Uithuizen 

De 1e Etappe van de Maand loopt van het treinstation in Baflo naar de Menkemaborg in Uithuizen. Onderweg passeer je verschillende dorpen en doorkomstplaatsen, oa: Breede (met o.a. de Breedenborg), Warffum en Usquert.  

Stempelposten 

Op bovenstaand kaartje zijn de meeste stempelposten al ingetekend. Zo worden we Gastvrij ontvangen bij onder andere: Proeflokaal Bakkerij Rutgers, Grandcafé de Hoek, Camping de Breede, Camping Zuiderhorn, het Spijslokaal, Openluchtmuseum Het Hoogeland, Slagerij Patriek Knot en natuurlijk de Menkemaborg. 

Openingsdag Etappe van de Maand

Op het Pronkjewailpad bepaal je zelf wanneer en waar je loopt. Dat geldt ook deels voor de Etappe van de Maand. Je mag namelijk de hele maand de betreffende etappe lopen en zelf ook jouw start- en finishpunt bepalen. Maar om je een beetje op weg te helpen, kun je er ook voor kiezen om te lopen op de Openingsdag van de Etappe van de Maand. Deze maand is dat op zaterdag 8 april. Een voordeel is dan dat de stempelposten nog eens extra hun best doen om jou gastvrij te ontvangen. Ook is de kans groot dat je mede-pronkjewailpad-wandelaars op de route tegenkomt!

Stempelkaart 

Als deelnemer aan de Etappe van de Maand op het Pronkjewailpad, kun je na inschrijving een persoonlijke Pronkjewailpad Etappekaart (stempelkaart) downloaden vanuit Mijn PWP. 

Voor informatie over inschrijven en kosten, kijk op inschrijven voor het Pronkjewailpad

Het gebeurt in gastvrij Groningen