Etappe van de maand augustus 2022

etappe vd maand augustus 2022

Zuidhorn - Baflo

De 5e Etappe van de Maand loopt van Station Zuidhorn naar het Station Baflo. Onderweg passeer je verschillende dorpen en doorkomstplaatsen, oa: Aduard, Sauwerd, Wetsinge, Garnwerd, Mensingeweer en Eenrum.

Stempelposten 

Ook op deze etappe staan er weer verschillende stempelposten klaar om alle wandelaars gastvrij te ontvangen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij: Kade Z, Rustpunt 'De stal', Curiosa Hangar050, Dorpswinkel Sauwerd (Rustpunt), Hervormde Kerk Wetsinge & Theeschenkerij, Vlinderbloesem (B&B), Bij Hammingh, Reitdiepveer, Koffie- & Theeschenkerij in de Malle Molen en Grandcafé de Hoek.

Route +-37KM

Start: station Zuidhorn

Finish: station Baflo

Je kunt er ook voor kiezen om de etappe op te delen in kortere routes. Bijvoorbeeld eerst van Zuidhorn naar Sauwerd (+-16km) en daarna van Sauwerd naar Baflo (+- 21km). 

Actie

Wanneer u de etappe van de maand wandelt kunt u kans maken op een gratis *startbewijs voor de Tocht om de Noord ter waarde van €26,00 . Wat moet je hiervoor doen?

-        Een foto maken op de route van jezelf en de omgeving

-        Deze foto plaatsten op Facebook of Twitter met vermelding van #pwp22, @tochtomdenoord en @pronkjewailpad, zodat wij het bericht kunnen vinden. Heeft u geen Twitter of Facebook? Dan kunt u de foto ook mailen naar pronkjewailpad@todn.nl

*Mocht u al in bezit zijn van een startkaart, dan kunt u deze weggeven aan een vriend/kennis. U kunt kiezen tussen Zaterdag 24 september ca. 25 km of 40 km of Zondag 25 september ca. 15-20 km of 40 km. 

Stempelkaart 

Als deelnemer aan de Etappe van de Maand op het Pronkjewailpad, kun je na inschrijving een persoonlijke Pronkjewailpad Etappekaart (stempelkaart) downloaden vanuit Mijn PWP. 

Voor informatie over inschrijven en kosten, kijk op inschrijven voor het Pronkjewailpad

Het gebeurt in gastvrij Groningen