Promotie voor ondernemers van een stempelpost

Als u als ondernemer de trotse eigenaar of beheerder bent van een stempelpost langs het Pronkjewailpad, hebben we een speciale aanbieding voor u! Als blijk van waardering voor uw bijdrage aan de route, nodigen we u uit om gratis te profiteren van een promotiepagina op onze drukbezochte website www.pronkjewailpad.nl. Een promotiepagina is uw kans om duizenden bezoekers per jaar te bereiken en uw onderneming in de schijnwerpers te zetten. Het enige wat u hoeft te doen, is ons aanmeldformulier in te vullen, en wij zorgen voor de rest.

Pak deze kans en laat uw stempelpost stralen op ons platform!

Arrangement plaatsen

Wij bieden stempelpost houders ook de mogelijkheid om een arrangement te plaatsen op onze website. Bij een arrangement kunt u denken diverse acties zoals: Koffie met gebak, een overnachting of een leuk product (lekkernij of souvenir). Arrangementen combineren met het halen of brengen van wandelaars is ook een optie.

Alleen bestemd voor stempelpost-eigenaren

Hoe werkt het? 

In drie simpele stappen bent u klaar om te gaan!

  1. Schrijf u in voor een Etappe van de Maand via dit inschrijfformulier. U krijgt per mail een bevestiging met inlog naar Mijn PWP.
  2. Log in op Mijn PWP en download uw Etappekaart. Print deze kaart, want dit is tevens uw stempelkaart. 
  3. Download de Pronkjewail App en selecteer de betreffende Etappe van de Maand onder 'Selecteer een andere route'. Scan de QR-code op uw Etappekaart om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten van de app. 

Let op: inschrijven kan alleen voor de huidige maand en de eerstvolgende maand.

 

Kosten voor deelname aan één Etappe van de Maand zijn € 5,-. 

Dit is inclusief

  • Pronkjewail Etappekaart (PDF).
  • Alle aangeboden Pronkjuwelen (voorproefjes en belevenissen) onderweg.
  • Volledig gebruik van de Pronkjewailpad App (max 31 dagen)
Het gebeurt in gastvrij Groningen