Bakkerij Jager

Bakkerij Jager Kerkplein 5, 9843 HB Grijpskerk

Bakkerij Jager is al jaren gevestigd in Grijpskerk. Ik hoor u denken; "Een bakker sluit toch ook goed aan bij het thema van de West route?". En juist daarom is het zo mooi dat Bakkerij Jager mee doet aan het Pronkjewailpad.

Bakkerij Jager vertelt u meer...

Over

"Wij zijn al meer dan 75 jaar gevestigd aan het Kerkplein in Grijpskerk. Bekend staan wij om onze vele soorten brood, overheerlijk gebak, (foto)taarten en natuurlijk de Groninger Poffert. Ook kunt u bij ons terecht voor een bakje koffie."

Stempelpost

"We zitten met onze winkel om de hervormde kerk. We kunnen u zowel een bakje koffie serveren voor de winkel als achter ons in het bakkerscafé. Ook is de mogelijkheid om te lunchen in het bakkerscafé van onze kleine kaart. We willen graag bij alle wandelaars op de kaart staan. Het initiatief van deze tocht kunnen we ook zeer waarderen. Wij zijn een echte ambachtelijke bakkers waar alles achter de toonbank warm voor u bereid wordt."

Pronkjewial

"Wij bieden alle lopers onze Groningse specialiteit aan! Wij houden het nog even geheim wat u van ons krijgt, maar u kunt het proeven in het bakkerscafé maar u mag het ook meenemen voor onderweg of thuis. Verder kunt u terecht op ons terras voor de winkel of achter bij het bakkerscafé een lekkernij. Kom snel langs om van u pronkjewailtje te genieten."

Extra

"Wij organiseren elk jaar op de 3e zaterdag van Januari onze eigen wandeltocht genaamd de BBWWT(Barre Bakkers Winter Wandel Tocht). Deze tocht is in Grijpskerk en omstreken en ongeveer 10 a 15 km. Tijdens deze tocht maken wij u blij met onze proeverijtjes."

Het gebeurt in gastvrij Groningen