B&B de Boerenakkers

B&B - Bed en Breakfast Boerenakkers

Toe aan een welverdiende rustpauze? Naast een fijne Bed & Breakfast is B&B de Boerenakkers ook nog een rustpunt voor wandelaars.  Hans-Erik vertelt u meer...

Over

"B&B de Boerenakkers beschikt over 2 appartementen "De Bedstee " en de "Kijkhut" gasten kunnen bij ons heerlijk tot rust komen. De appartementen hebben prachtig uitzicht op de weilanden waar regelmatig reeën lopen. We zijn ook een Rustpunt met koffie en thee."

Stempelpost

"Bij ons kunt u heerlijk ontspannen op het zonnige terras. U heeft een prachtig uitzicht op de schapen. In de koffiekast is van alles tekoop, zoals koffie en thee, koek en ijs. Kortom voor een fijne pauze of overnachting in onze B&B bent u zeer welkom! Als stempelpost zitten midden in het nieuw aangelegde natuur en waterberging gebied Polder de Dijken. Het is een prachtig gebied geworden en de wandelaars zullen hun ogen uit kunnen kijken naar al het natuurschoon wat hier ontstaat."

Pronkjewail

"Wij hebben een heel leuk Pronkjewailtje voor de wandelaars. Het is een zakje bijenmengselzaad. We heten als onderneming "De Boerenakkers " vandaar een zakje zaad met de zin "Zaai een Boerenakkertje " zo dragen we op kleine schaal bij aan de bijen!"

Het gebeurt in gastvrij Groningen