Bootverhuur Lauwers

Bootverhuur Lauwers Lauwerszijl

Een sloep huren en lekker varen over het Lauwersmeer varen? Bij bootverhuur Lauwers kan dat! En het mooie van dit alles is; een vaarbewijs is niet nodig! 

Over

Verhuren van consoleboten en sloepen. Varen op het Lauwersmeer, in de provincie Friesland en Groningen. U kunt een dagdeel (4 uur) varen vanaf 9:30 uur of s' middags vanaf 14:00 uur. Een hele dag varen (8 uur) is vanaf 10:00 uur mogelijk.

Stempelpost

U komt vanaf Zoutkamp naar Lauwerzijl. Lauwerzijl ligt aan de Lauwers wanneer u bij ons komt stempelen kunt u heerlijk aan het water zitten onder het genot van een bakje koffie, even de schoentjes uit en afkoelen met de voetjes in het water en naar de wc. Wij zijn open vanaf april tot eind oktober en als je dan toch langs Lauwerzijl komt kun je meteen een kijkje nemen bij ons mooie bedrijf. 

Pronkjewailtje

Komt u als pronkjewailpad wandelaar bij ons langs, dan kunt een pronkjewailtje mee nemen. Misschien zien wij elkaar dan snel weer.. 

Extra

Lauwerzijl is bekend van haar fruitbomen, die staan in het voorjaar prachtig bloei. In de maanden augustus, september zijn de appels rijp. De "val appels" mogen worden meegenomen. Geen appels plukken van de bomen.

Arrangement

Speciaal voor de wandelaars hebben we in combinatie met B&B Uitrust een mooi arrangement bedacht. Zie de aanbieding hieronder.  

Arrangementen

Overnachting

Wanneer u in B&B Uitrust (op ons terrein) overnacht dan brengen u naar de start en halen wij u waar u eindigt!
Speciale Pronkjewailpad Weekendaanbieding (vrijdag tot maandag): 3 slaapkamers, max 5 personen
Optioneel: een ontbijt to-go

€ 250,00

Het gebeurt in gastvrij Groningen