Eetcafé de Brug

Na de vele verbouwingen, zowel binnen als buiten, is de nostalgische sfeer van Eetcafe de Brug kenmerkend, de tuin en het terras zien er uitnodigend uit. P. Wedde vertelt meer.

Over 

"Ons Eetcafé is gesitueerd aan het Termunterzijldiep te Nieuwolda in een prachtig historisch pand uit 1852. Wij verzorgen naast de koffie, een lunch, borrelen, snacks & diner. Ook bieden wij Logies en kunt u aanleggen met uw boot. Kortom genieten bij ons. Nieuwolda is gelegen in het mooie Oldambt, met zijn karakteristieke panden. Bij ons vind men een heerlijke plek met o.a. terras aan het Termunterzijldiep om te kunnen genieten van het uitzicht, na een wandeling of om als men onderweg even wil pauzeren."

Stempelpost

"Wij vinden het Pronkjewailpad een prachtig initiatief en zijn graag onderdeel als stempelpost of als pauzeer of als overnachtingsplaats. Wij graag willen bijdragen aan de ontdekkingstocht voor de wandellaars in wederom een prachtig stukje Groningen."

Pronkjewail 

"Wij heten u graag van harte welkom en u zult Groningen herinneren als een zeer gastvrij deel van Nederland. Bij ons kan naast een stempel, ook gratis de waterfles gevuld worden. Wij wachten met smart op de bijzondere ontmoetingen en verhalen van u allen."

Arrangement

"Wij bieden de wandelaars graag 2x een koffie of thee met taart voor € 5 p.p. Logies voor 1 pers € 55,95 incl. ontbijt en voor 2 pers € 79,95 incl. ontbijt excl. toeristenbelasting. 

Extra

"Wandelen in de zon, genieten van de natuur, wat een rijkdom!"

Het gebeurt in gastvrij Groningen