Cafe Restaurant Reiderland

Al een groot aantal jaren is Reiderland een begrip bij gasten uit binnen- en buitenland. Reiderland is gelegen in het centrum van het vesting- kuurdorp, op loopafstand van Fontana Resort en de nieuwe attractie de 'Oude Remise' het centrum van de Graanrepubliek, met bierbrouwerij, bakkerij, cider makerij, distilleerderij etc. Het gehele jaar vinden er allerlei evenementen plaats, zowel kleinschalig als klaverjassen, maar ook grotere als internationale darts toernooien. Gezinus vertelt meer.

Over  

" Café restaurant Reiderland is zoals de naam het al aangeeft een horecaonderneming in het centrum van Bad Nieuweschans. Bad Nieuweschans was ook een vesting en deze zijn nog steeds terug te vinden in het dorp. Reiderland is een ideale plek om even tot rust te komen; voor een lekkere kop koffie of glas thee. Bovendien kunnen wij ook vragen beantwoorden over de omgeving en Bad Nieuweschans in het bijzonder."

Stempelpost

"Wij hadden altijd al veel wandelaars van het Pronkjewailpad op bezoek, maar met de komst als stempelpost, hopen wij dit nog te kunnen uitbreiden. Ook voor mensen die even naar het toilet moeten een ideale gelegenheid om even te stoppen."

Pronkjewail 

"Iedereen die bij ons een stempel haalt krijgt een leuk Pronkjewail mee, een simpel maar een leuke herdenking. Bovendien staat het terras zowel aan de voorzijde tijdens openingstijden altijd open."

Het gebeurt in gastvrij Groningen