Camp Zuiderhorn

Camp Zuiderhorn Warffum

Op de kleine camping ontvangen de eigenaren van Camp Zuiderhorn graag gasten van jong tot oud, op ruime kampeerplaatsen, in verschillende trekkershutten of het huisje. Voor kinderen is er veel speelgelegenheid. Ook is er onder meer een gemeenschappelijke keuken, een kampvuurplaats, kano- en fluisterbootverhuur. In de zomer wordt een programma aan culturele activiteiten aangeboden, zoveel mogelijk in de buitenlucht. Ineke Bakker van Camp Zuiderhorn vertelt meer.

Over 

“Onze door bomen omzoomde camping is één van de mooie plekken op het Hoogeland. Het terrein verkennen is altijd een verrassing voor nieuwe bezoekers. Iedereen is welkom in de zelfschenkerij voor een kopje koffie of thee, koek of een ijsje, om daarna te genieten van het steeds weer prachtige uitzicht!”

Stempelpost

“Wij vinden het Pronkjewailpad een mooi initiatief, waarbij de deelnemers op een rustige manier allerlei pareltjes in Groningen kunnen ontdekken. Het verrassingseffect vinden we extra leuk, hier doen we graag aan mee. Bovendien is wandelen heel gezond, goed om te stimuleren.”

Pronkjewail

“De wandelaars komen aan in de zelfschenkerij, om even te genieten van een consumptie. Ook kunnen  ze al vanaf het begin bijdragen aan een grote gezamenlijke Pronkjewailpuzzel, door een nog  blanco puzzelstukje in te kleuren, tekenen en/of te beschrijven. Zo ontstaat het Pronkjewailpuzzelkunstwerk door de jaren heen. Ook kunnen ze iets schrijven in het Pronkjewailgastenboekje en reacties van voorgaande wandelaars lezen.”

Het gebeurt in gastvrij Groningen