Camping Roelage

Slapen in Wijnvaten op de camping Roelage in Ter Apel

Camping Roelage ligt in het mooie landelijke Westerwolde in het zuidelijkste puntje van Groningen, vaak gezien als een stukje Drenthe in Groningen. Met de weidse mooie vergezichten van Groningen en de bossen van Drenthe. Marleen Platen-Buurman is trotse eigenaresse.

Over

"Wij zijn Camping Roelage gelegen aan de Ruiten A Kanaal West V 2 te Ter Apel. Bij ons kan men kamperen of overnachten in één van de wijnvaten. Tevens zijn wij een Rustpunt. Dus men kan ook bij ons terecht voor een kopje koffie of thee en/of een heerlijk verkoelend ijsje."

Stempelpost

"Wij zijn stempelpost geworden, omdat wij het motto hanteren: 'Hoe meer mensen, hoe meer vreugd'. De wandelaars brengen gezelligheid met zich mee. Dit is zowel leuk voor ons, onze campinggasten als voor de wandelaars zelf. En natuurlijk hopen wij dat de wandelaars zo genieten van het mooie Westerwolde, dat ze besluiten om een keertje bij ons op de camping te komen overnachten."

Pronkjewail

"De wandelaars krijgen naast een mooie stempel ook een Pronkjewail. Met deze Pronkjewail kunnen ze één nacht gratis overnachten op de camping of in één van onze wijnvaten. Ze kunnen bij ons even uitrusten op het terras met een lekker kopje koffie of thee of een heerlijk lekker ijsje (dit is natuurlijk niet verplicht). Ook een sanitaire stop behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt er ook niet moeilijk gedaan over het vullen van de waterfles."

Het gebeurt in gastvrij Groningen