De Bonte Drie

Over

De Bonte Drie is een Dressuur(fok)stal en een Nationaal dekstation gecombineerd met een zorgboerderij. De koffie/thee schenkerij wordt gerund/ondersteund vanuit de zorgboerderij. In het voorjaar dartelen veulens samen met hun moeder in het weiland tegenover het terras van de koffie/thee schenkerij. Op verzoek kunnen de stallen en paarden bezocht worden en kan uitleg worden gegeven over alle activiteiten bij De Bonte Drie.

De Bonte Drie is zeer landelijk gesitueerd en gevestigd in een 100 jaar oude Brugwachterswoning die ligt bij de Kopstukkensluis aan het Mussel-A-kanaal te Mussel. Onze deelnemers maken prachtige vogel(voeder)huisjes op de dagbesteding die verkocht worden.

Stempelpost

De unieke locatie van De Bonte Drie biedt een prachtig rustpunt aan wandelaars en andere recreatieve bezoekers. De bezoekers kunnen koffie/thee en iets lekkers nuttigen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van sanitaire voorzieningen.

Met de inzet van de deelnemers van de zorgboerderij is een gezellige koffie/thee schenkerij tot stand gekomen, waar de deelnemers er alles aan zullen doen om te bezoekers het naar hun zin te maken!

Het gebeurt in gastvrij Groningen