School De Holm

De Holm den Andel

De Holm is gevestigd in de voormalige school van Den Andel en daar vinden allerlei toffe activiteiten plaats. Sandra Dijksterhuis vertelt ons meer.

Over

“School De Holm is een vrolijk, gezellig en smakelijk rustpunt! Er is bijvoorbeeld H'Andel: verkoop van tweedehands spullen, antiek en curiosa, handgemaakte dingen, speelgoed en boeken. Daarnaast zijn er in De Thuiskeuken allerlei heerlijke versnaperingen te koop: taarten -zowel zoet als hartig-, een lekkere lunch en smakelijke drankjes. Alles is vers en huisgemaakt.”

Stempelpost

“Stempelpost zijn is vooral leuk omdat het fijn is nieuwe mensen te ontmoeten en een leuk gesprek te hebben. Wij vinden het belangrijk om andere mensen mee te laten genieten van onze mooie plek!”

Pronkjewailtje

“Ons Pronkjewailtje bestaat uit een W'Andeltje bij de thee of koffie! Wat dat is… Daarvoor moet je zelf maar eens langskomen!”

Arrangementen

Culinair Lokaal

Culinair Lokaal is een arrangement tussen 5 lokale eetcafe's en het Pronkjewailpad. In de voormalige de Holm kun je op zaterdagavond(en) samen met andere Pronkjewailpad wandelaars genieten van een heerlijk lokaal menu, met sterke verhalen!

Culinair Lokaal speelt zich af op 5 verrassende plekken: Westerwijtwerd, Stitswerd, Den Andel, Hornhuizen en Niehove.

Het gebeurt in gastvrij Groningen