Dorothy's Koffie

Dorothy's Koffie Leek

Voorstellen

Mijn naam is Dorothy Ngarina en ik kom Tanzania. Sinds 2020 heb ik mijn eigen koffiebranderij in Leek. Daar verkoop ik koffie van kleinschalige koffieplantages van Mount Kilimanjaro. Met de verkoop van koffie ondersteun in weesjongeren in mijn land. 

Dorothy's 'Coffee Experience'

Met een bezoek aan Dorothy's 'Coffee Experience' waant u zich even in een andere wereld. U kunt zien hoe de koffie groeit en bloeit op de Mount Kilomanjaro en ik vertel u het verhaal achter mijn (h)eerlijke koffie. Een welkome onderbreking tijdens uw tocht!

Motto

Doroty's Koffie "breng mensen samen", dat is mijn motto. Als stempelpost krijg ik de mogelijkheid om met meer mensen het verhaal achter mijn koffie te kunnen delen. Na het bezoek aan mijn branderij hoop ik dat mensen hun kopje koffie anders gaan beleven. 

Pronkjewail

We bieden iedere wandelaar de mogelijkheid om 1 van onze soorten Kilomanjaro koffie te proeven. Voor liefhebbers van thee hebben we ook Tanzaniaanse thee. Daarnaast krijg iedere wandelaar een kortingsbon mee, die ze kunnen besteden bij Dorothy's Koffie. 

 

Dorothy's koffie

Het gebeurt in gastvrij Groningen