Dorpswinkel Sauwerd (Rustpunt)

Binnen in winkel

Over

De dorpswinkel is niet zomaar een winkel. Het is een winkel van en door de dorpen. De winkel is een merk van de dorpencoöperatie Reitdiepdal U.A., waarvan vele inwoners van Adorp, Sauwerd en Wetsinge lid zijn. Daarmee is de winkel letterlijk vàn de dorpen

Stempelpost

Gineke van de Dorpswinkel Sauwerd: "In de winkel hebben we zowel vrijwillige als betaalde medewerkers. Naast een bedrijfsleider en een winkelassistenten zijn er een aantal jongere medewerkers in dienst. Daarnaast draait de winkel grotendeels op een grote groep geweldige vrijwilligers. De koffietafel is door de week de plek om bij te praten onder het genot van een kop koffie die wordt geschonken door diverse gastdames. U vindt in de winkel diverse streekproducten van diverse lokale leveranciers."

Pronkjewail

"U bent van harte welkom bij ons in de winkel om even u te rusten en wat lekkers te eten of drinken. Het kaiserbroodje of piccolo krijgt u van ons. Op woensdag en zaterdag staat bij de winkel een visboer waar u vanaf 11.30 een lekker visje kunt kopen."

Het gebeurt in gastvrij Groningen