Het Heirhuys

Het Heirhuys Visvliet-1

Een ontmoetingsplek in Visvliet. Het Heirhuys in Visvliet zorgt voor interactie met de bewoners maar ook met de wandelaar en toeristen. Ursula vertelt u meer...

Over

"Het Heirhuys is opgezet als ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers in Visvliet. Het geheel heeft het doel om toevallige ontmoetingen mogelijk te maken. Ontmoetingen tussen dorpsbewoners onderling maar ook tussen dorpsbewoners en toeristen."

Stempelpost

"Een Pronkjewailpad button en een warm welkom in de huiskamer met een heerlijk kopje koffie, taart of borenijs uit de streek. Voor de doorzetter hebben wij een B&B te huur in de manden april tot juni. Brengen naar het volgende startpunt is inbegrepen. Prachtig om het mooie Visvliet te tonen aan de wandelaars zodat ze de Westerkwartierse gastvrijheid kunnen ervaren. "

Pronkjewail

"Het Pronkjewail is een prachtige button en een rugzak vol verhalen. En voor de doorzetters een verblijf in het mooie Visvliet et overnachting en ontbijt."

 

Arrangementen

Voor alle Pronkjewailpad wandelaars

Wanneer u een overnachting boekt bij het Heirhuys, zorgen wij voor vervoer naar de start locatie en mocht het nodig zijn, halen wij u ook weer op.
Deze actie geldt tot eind juni
Haal/ brengservice en ontbijt inbegrepen. De prijs is gebaseerd op 2 personen met 2 overnachtingen inclusief ontbijt

€ 180,00

Het gebeurt in gastvrij Groningen