Hotel Restaurant Landgoed Ekenstein

Ekenstein Appingedam

Over 

Wij zijn een hotel, restaurant en vergader locatie. Het Landgoed Ekenstein, dat oorspronkelijk werd gesticht in 1648 door de familie Eeck heeft door de jaren heen verschillende gedaanteverwisselingen ondergaan. De laatste veertig jaar dient het als een geliefd hotel en restaurant, een ontmoetingsplaats voor zowel nationale als internationale gasten die het rijke erfgoed en de natuurlijke schoonheid van het landgoed willen ervaren.

In verband met groot onderhoud en renovatie is vanaf 1 januari 2024 tot naar verwachting eind 2024 het hotel en restaurant gesloten. De aangrenzende kinderboerderij en het park blijven wel open voor het publiek om te genieten van de natuurlijke pracht van het landgoed.

Stempelpost

Wij zijn gevestigd in een Historisch landhuis uit 1648, leuk om te bezoeken en om eventueel een kop koffie of lunch te komen nuttigen.

We vinden het Pronkjewailpad een geweldig initiatief. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat veel meer mensen kennis gaan maken met het mooie Groningen. Verder is het natuurlijk een meerwaarde dat meer gasten onze locatie gaan bezoeken.

Pronkjewail

Ons gastvrije gebaar is: iets lekkers meegeven voor onderweg voor iedere wandelaar die bij ons een stempel komt halen.

Het gebeurt in gastvrij Groningen