Kunsthuis Oal Eer

Oal Eer is een Kunsthuis dat onderdak biedt aan atelier-, praktijk en expositieruimte. Van schilderen tot deelname aan een poëziemiddag en van het volgen van een lezing over creatief omgaan met land- en tuinbouw tot een celloconcert met werken van Bach. Jan vertelt meer.

Over 

"Oal Eer is een Kunsthuis in Godlinze op het Hoogeland dat onderdak biedt aan atelier-, praktijk en expositieruimte. Met een accent op beeldhouwen in (natuur)steen is er in Oal Eer veel mogelijk. Van workshops volgen tot gebruik als vergaderlocatie. Goed om even ontspannen de wandeling af te wisselen voor een expositie, bezoek aan beeldhouw- en/of schilderatelier. Bij langer bezoek ook onder genot van kopje koffie/thee met iets lekkers voor een vrijwillige bijdrage*."

Stempelpost

"Meerwaarde voor mij is grotere naamsbekendheid en meer bezoek, waar Oal Eer ook voor is opgezet; beschikbaar zijn voor mensen om te genieten van het maken en/of bekijken of beleven van kunst."

Extra

"Het leuke is dat de reactie van veel wandelaars, op de beperkte mogelijkheden van dit moment,  dat ze graag nog eens langskomen voor de nieuwe stempel en bezoek aan de expositie!"

Het gebeurt in gastvrij Groningen