Labyrint

Over

Wij zijn een kleinschalig woonzorgproject met een dagbesteding. We zitten in de vroegere openbare lagere school van Westerlee. Het gebouw is door de gemeente benoemd als een ‘karakteristiek’ pand. De school is ontworpen in de sobere traditionalistische architectuur van de ‘Delftse school’. Het voormalig schoolplein hebben we omgetoverd tot een prachtige bloementuin met een grote vijver in het midden. Achter in de tuin hebben we een (alcoholvrije) horeca en een geschenkenwinkel.

Stempelpost

Er is een prachtige bloementuin met beelden (o.a. van oost Groningse kunstenaars) en een horeca waar je lekkere broodjes, aparte moctails, heerlijke drankjes, snacks en biologisch ijs kunt nuttigen. We zijn open sinds juni 2023 en dit is een mooie kans om ons te presenteren aan een breder publiek. Toeristen, wandelaars en fietsers, zijn ook onze doelgroep. Zo zijn we ook ANWB gastvrijpunt.

Pronkjewail

Voor iedere stempelaar hebben we een klein cadeautje als herinnering. En natuurlijk ontvang je een flyer met informatie over ons eigen Westerleese icoon Ties Venema, waar onze school naar vernoemd is.

Het gebeurt in gastvrij Groningen