Lentemaheerd

Uithuizermeeden Lentemaard ontbijt gedekte tafel

Over

De gasten in onze B&B en camping helpen wij graag op weg in Groningen. Het is steeds meer een plek geworden waar mensen op vakantie gaan. Bij ons kun je kiezen voor het comfort verblijf in een kamer, of een fijne plek onder de appelbomen op de camping. 

Stempelpost 

Als je bij ons het erf op wandelt zit je direct in vakantie sfeer, de gezelligheid van onze camping en de gasten die daar verblijven. B&B gasten die buiten zitten of binnen genieten van een kopje koffie of thee. Er is altijd leven in en om onze boerderij. Dat maakt de Lentemaheerd één van de meest bijzondere stempelposten op het Pronkjewailpad. 

Pronkjewailpad

Anita Oosting: "Wandelen is tot rust komen, je hoofd leeg maken, genieten van het landschap. Daar is het Pronkjewailpad uitermate geschikt voor. Onze gasten zijn altijd verrast over het Groninger land, voor een vakantie in Groningen moet je lef hebben. Mijn lievelingsgasten zijn zij die dit aandurven en later terug komen".  

Pronkjewailtje

De wandelaars die hier langs komen krijgen een anzichtkaart met postzegel met daaraan een leuk kaartje om dit direct nog te gaan posten en iemand blij te maken met een beetje extra aandacht.

Arrangement

Het arrangement dat wij samen met de stempelpost Het Behouden Blik aanbieden is: De Ploeg op Uithuizermeeden, zie voor meer informatie: De Ploeg (lentemaheerd.nl)

Het gebeurt in gastvrij Groningen