Lunchroom/Zorgboerderij de Vossenburght

Over

Zorgboerderij de Vossenburght is een gezellige en respectvolle plek voor dagbesteding, ambulant begeleiding en of wonen. We bieden: verzorging van dieren, kas, groentetuin, houtbewerking, knutselen, kinderboerderij, lunchroom, winkel, kinderfeestjes, jubilea, mobiele schepijskraam.

Stempelpost

Op onze zorgboerderij worden de wandelaars ontvangen door onze "jongens". Zij vinden het super om in contact te zijn met andere mensen en u te helpen. We hebben een leuk terras, lunchroom en winkel waar we spullen verkopen die door ons zijn gemaakt.

Pronkjewailpad

Wij vinden het leuk dat onze "jongens" door de wandelaars kunnen participeren in de maatschappij. Daarnaast hebben ze een rebus gemaakt om zo een stempel te verdienen. Zo is er sneller contact onderling. Samen met onze "jongens" hebben we een leuk aandenken gemaakt voor de wandelaars. Daarnaast hebben we terras waar mensen kunnen pauzeren. We hebben een gastentoilet, verkoop van kleine versnaperingen en een lunchkaart.

Anektdote

Toen we ons hadden aangemeld bij Pronkjewailpad en we iedereen op de boerderij vertelden dat we een stempelpost zijn bleek dat één van onze medewerkers al bekend is met de paden en zelf ook wandelaar is. Dit vinden we super leuk.


Winschoten, Vossenburght 1

 

 

Het gebeurt in gastvrij Groningen