Oostwold Airport

Oostwold Airport

Oostwold Airport is een luchthaven gelegen in de provincie Groningen ten noorden van Winschoten bij het plaatsje Oostwold. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt voor rondvluchten, lesvluchten, vliegen met historisch vliegtuigen, zakenluchtvaart en evenementen. Oostwold Airport verteld meer:

Over

 "Vliegveld Oostwold is het enige echte vliegveld in de provincie Groningen. Op het vliegveld worden o.a. rondvluchten uitgevoerd. Ook zijn een aantal historische vliegtuigen uit WOII aanwezig welke te bezichtigen zijn in museum de Heritage Hanger. Vliegveld Oostwold is een gezellige kleine luchthaven waar verschillende activiteiten plaats vinden, waar men op het terras kan genieten van het vliegverkeer en de mogelijkheid tot het bezoeken van het museum met historische voer en vliegtuigen."

Stempelpost

"We doen mee aan het Pronkjewailpad omdat we het leuk vinden om mensen te ontvangen en over onze vliegtuigen te vertellen en onze historische vliegtuigen te laten zien die in de Heritage Hanger tentoongesteld staan."

Het gebeurt in gastvrij Groningen