Rustpunt/Gastenverblijf GArSTVRIJ

Over

Wij beheren een Rustpunt waar Rust nog met een Hoofdletter geschreven mag worden en zijn gelegen aan een fiets- en wandelroute. Naast het Rustpunt bieden wij recreanten de mogelijkheid aan om in ons Gastenverblijf (binnen het seizoen) te overnachten. Onze locatie ligt in het Natuurgebied De Garst, al waar de Beleefroute (Slag bij Heiligerlee) doorheen loopt. Rustpunt GArSTVRIJ ligt aan de NAP/route van Bad Nieuweschans naar Breda en volgt globaal de kustlijn die zou ontstaan als alle dijken en duinen zouden wegvallen. 

Stempelpost

Zoals in onze naam al aangegeven (GArSTVRIJ) staat GASTVRIJ hoog in ons vaandel. Naast een stempel kunnen wij de wandelaar over het gebied informeren en bieden daarbij een flyer aan die betrekking heeft op de Beleefroute "Slag bij Heiligerlee".Rekening houdend met onze locatie kunnen wij de bezoekers een reëel Rustmoment bieden. Wij vinden het leuk om iedereen laagdrempelig, van hetgeen wij te bieden hebben, te laten genieten.

Pronkjewail

Bezoekers aan onze locatie hebben de mogelijkheid om te genieten van een kopje koffie/thee of iets fris en gebruik te maken van een toilet.

Arrangementen

Groepswandeling vanaf 10 personen voor Natuurgebied

Op verzoek (vanaf 10 personen) is het mogelijk om deel te nemen aan een gevoerde wandeling door het Natuurgebied.

Het gebeurt in gastvrij Groningen