Rustpunt Heerlijk Westerwolds Land

Sellingen Rustpunt Heerlijk Westerwolds Land

Over

Heerlijk Westerwolds Land is een educatief landbouw/ groenteteeltproject waar 'gezondheidswaarde per hectare' de rode draad vormt. Hier kun je zien, voelen, beleven en proeven hoe agroforestry, permacultuur en biodiversiteit eruit kunnen zien.

Er is van alles te zien: het Rustpunt ligt prachtig gelegen op het land. Bezoekers kunnen over het land lopen. Via informatiebordjes met QR-codes kunnen ze van alles horen, zien, en beleven over alle gewassen die geteeld worden. De link naar Quodari.

Pronkjewaillpost

De eigenaren wandelen zelf graag door mooie landschappen. Niks leuker, vinden ze, om dan even neer te strijken bij een gastvrij Rustpunt, meestal op prachtige plekjes. Een Rustpunt wil anderen graag mee laten genieten van hun prachtige erf, tuin of land. Dit wil Heerlijk Westerwolds Land ook!

Op Heerlijk Westerwolds Land kun je zelf een plekje zoeken om bijvoorbeeld een zelfmeegebrachte lunch op te eten. Of geburik maken van koffie, thee en frisdrank met iets erbij. Er zijn volop zitjes op het land om in alle rust te genieten. 

Het gebeurt in gastvrij Groningen