Rustpunt Wildemansheerd t Roegwold

Bij Rustpunt Wildemansheerd kijk je over het akkerland naar de dorpen Hellum en Schildwolde. Het Rustpunt is een zelfbedieningsplek.Ook kan je bij Rustpunt Wildemansheerd als groep reserveren voor bijvoorbeeld een kop koffie met appeltaart. Hans en Salome vertellen hier meer.

Over

"Rustpunt Wildemansheerd is maandag t/m zaterdag geopend. Momenteel ligt de stempel in het groen verkoophuisje wanneer je binnen komt lopen. Er ligt een leuk cadeautje bij om mee te nemen. Ook de bijtjes zullen er blij mee zijn :-). Er staan lekker picknicktafels en je kunt er zelf je kopje koffie en thee zetten. (niet op zondag) In de koelkast staan nog flesjes en blikjes om te kopen. Je bidon bijvullen mag altijd en naar het toilet gaan ook."

Stempelpost

"Omdat we het gezellig vinden om mensen te ontmoeten. En het is fijn voor de wandelaar om even te kunnen pauzeren. En natuurlijk is het een stukje PR voor ons mooie Groninger landschap. En de meerwaarde voor onszelf is naamsbekendheid voor ons bedrijf."

Pronkjewailpad

"Voor de wandelaars hebben wij een leuk pronkjewailtje klaarliggen bij de stempel in ons verkoophuisje. Het groene huisje bij de ingang. Vergeet het niet."

Extra

"Samen het het "knuppelpad" zijn we het hokje 't Roegwold. Wij zijn dan ook promotor van dit mooie gebied. En wijzen de gasten graag op mooie plekken in de buurt."

Het gebeurt in gastvrij Groningen