S-markt Scholte

Over

S-markt Scholte is een Service (buurt)supermarkt waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit erg hoog aangeschreven staan. Bij ons wordt je nog echt als klant behandeld en kun je terecht voor vers brood, kwaliteitsvlees en een mooi lokaal assortiment.

Stempelpost

S-markt Scholte is een van de kleinste supermarkten van de provincie maar heeft als supermarkt heel veel te bieden. Zo verkopen we namelijk heerlijke belegde broodjes en kunt u genieten van heel veel lekkers uit onze grill. En uiteraard ook koffie en thee.

Alle wandelaars kunnen bij ons een kijkje nemen in onze unieke supermarkt. Ook kunt u bij ons even uitrusten op ons kleine terrasje voor bij de winkel. Uiteraard verkopen wij de heerlijkste versnaperingen en leuke cadeau pakketten.

Pronkjewail

Als Service supermarkt zijn wij al heel erg gastvrij naar onze klanten. Wandelaars kunnen bij ons even uitrusten op de picknick bank voor bij de winkel. Ze krijgen wat lekkers en een leuke attentie als herinnering.

Extra

Naast het hebben van een supermarkt verkopen we ook Barbecue pakketten en verhuren we koelaanhangers. Een van onze geweldige Barbecue pakketten heet het "pronkjewailpakket". Kijk voor meer informatie op www.dikdakken-bbq.nl

 

Het gebeurt in gastvrij Groningen