Theetuin Overnachting Fotografie Hans Banus

Stadskanaal Fotografie Hans Banus

Over

Alle wandelaars zijn van harte welkom bij Theetuin Overnachting Fotografie Hans Banus. Het idee van het Pronkjewailpad spreekt hen erg aan. Ze zijn zelf ook wandelaars van de camino Santiago in Spanje. De gastvrije ontvangst voor wandelaars onderweg herkennen zij en willen zij ook graag aan bijdragen. Tevens hebben ze de mogelijkheid van eventuele overnachting in een fraai Vrienden op de Fiets-tuinhuis en heeft Hans Banus er zijn eigen fotozaak als vakfotograaf. Ook zijn er op de website van Petra Banus verslagen te vinden van enkele  camino's die zij gewandeld hebben.

Pronkjewailpost

Bezoek de theetuin en neem plaats om wat te eten en drinken. Geniet van het uitzicht in de tuin en omgeving. Als je zou overnachten bij hen is dit adres een prima uitvalsbasis om mooie (wandel)tochten te maken door het typische landschap van de Kanaalstreek. De stempel voor wandelaars bevindt zich in de 'camera obscura' op de tafel bij het zitje.

Pronkjewail

In deze bijzondere tijden waarin zoveel gebeurt in de wereld om ons heen willen zij graag het positieve benadrukken. Wandelaars krijgen daarom van ons een klein presentje om elkaar te helpen het mooie bij te lichten. 

Groepsfoto opening Etappe van de maand mei: Fotografie Hans Banus. 

 

Het gebeurt in gastvrij Groningen