Stoer Staal en Hout

Oostwold Leek Stoer Staal en Hout uithangbord

Wij van Stoer Staal en Hout maken authentieke en persoonsgerichte woon- en tuin accessoires van o.a. staal en hout op bestelling.

Onze ontwerpen zijn origineel en geheel van eigen hand. Alles wordt met liefde en aandacht gemaakt op een professionele manier. De creaties zijn persoonlijk en tijdloos en passen hierdoor in ieder huis als een compliment op uw bestaande interieur.

Zo maken we met veel enthousiasme huisborden, uithangborden, dierbare herinneringsobjecten, fantasierijke windwijzers, kapstokken met naam, grappige tuindecoraties en nog veel meer. Hierbij zijn uw eigen ideeën zeer welkom, juist door uw inbreng raken wij geïnspireerd om nog creatiever te komen tot een ontwerp.

U kunt rekenen op vakwerk wat aansluit bij de wensen die u aangeeft. Wij zijn al vaak behulpzaam geweest bij het maken van een exclusief cadeau voor een jubileum of een bruiloftsgeschenk. Precies daar waar een persoonlijk en exclusief geschenk passende is.

Stoer Staal en Hout en Pronkjewailpad

Bij Stoer Staal en Hout kunnen de wandelaars een kijkje nemen achter de schermen. We geven graag een rondleiding door ons bedrijf en we hebben voor iedereen een kleine verrassing (Pronkjewail) in petto. 

Het gebeurt in gastvrij Groningen