't Ijshofke

'T IJshofke in Roodeschool - Heeft u behoefte aan een ijsje? Wandel of dan eens langs

Bent u in de buurt van Roodeschool en heeft u behoefte aan koffie, thee of misschien wel een ijsje? Rij, wandel of fiets dan langs 't Ijshofke. Yvonne en Alex vertellen meer.

Over 

"Aan de rand van Roodeschool, op 2 minuten afstand van het treinstation is sinds voorjaar 2020 IJshofke te vinden. Bij IJshofke wordt verpakt ijs, koffie, thee en frisdrank verkocht, dat genuttigd kan worden in de ruime achtertuin op een van de zitjes. Men kan bij IJshofke even lekker bijkomen in de ruime, omsloten achtertuin op één van de zitjes onder het genot van iets lekkers, aan het einde, of juist aan het begin van wandel- of fietstocht."

Stempelpost

"We wensen de wandelaars veel plezier van al het moois dat Het Hogeland te bieden heeft, dat door het Pronkjewailpad op bijzondere wijze beleefd kan worden. We vinden het dan ook erg leuk om als stempelpost een bijdrage te leveren aan de beleving ervan."

Pronkjewail 

"Er staat altijd een klein pronkjewailtje voor elke bezoeker in de stempelkast, daarnaast krijgt de dorstige wandelaar bij aankoop van koffie of thee altijd iets lekkers erbij en kan men even rustig in de tuin zitten."

Extra

"Opmerkingen als: "als ik nu niet verder ga, val ik hier nog in slaap in het zonnetje, zo lekker zit het", "Wat een gastvrijheid" en "wat een heerlijke tuin", zijn enkele van de opmerkingen die door bezoekende wandelaars al zijn geuit."

Het gebeurt in gastvrij Groningen