Vispaleis Westerhuis

 

 

Over

Samen met ons team doen wij ons best om alle wandelaars van de allerlekkerste vis te voorzien en daar zijn wij trots op! Wij hopen alle wandelaars te mogen begroeten om te genieten van onze heerlijke vismenu's, vers belegde broodjes, diverse soorten snacks en heerlijk ijs!

Stempelpost

Sommigen zeggen dat Termunterzijl het einde van de wereld is, wij zeggen liever dat de wereld hier begint. Geniet van de rust, de ruimte en het unieke landschap. Onder aan de dijk bij de haven van Termunterzijl een visje eten, al vijf generaties lang!

Pronkjewailpad

Wij zijn van mening dat we in een prachtig gebied wonen en werken, het Unesco werelderfgoed gebied! Een bijdrage aan dit unieke pad, waarbij de wandelaar kan genieten van de frisse buitenlucht, is voor ons dan ook vanzelfsprekend.

Pronkjewailtje

Wandelen is fantastisch om samen te doen. Daarom bieden wij het tweede kopje koffie of cappuccino gratis aan. Gemaakt van heerlijke, verse koffiebonen. Natuurlijk kam de wandelaar daar ook nog iets lekkers bij nemen en zo een heerlijk pauzemoment creëren.

Extra

Iedere avond komen 3 zeehondjes ons begroeten tijdens onze avondwandeling. Vele lukt het om ze te spotten, lukt het u ook?

Het gebeurt in gastvrij Groningen