Zechsal BV

Over

"Zechsal is de magnesiumspecialist. Ze gebruikt voor al haar producten de meest pure en best opneembare vormen van magnesium. Magnesium is 1 van de 'life essentials' naast water en zuurstof, en iedereen kan wel wat extra gebruiken. Vooral wandelaars! Bezoekers van Zechsal zijn verrast door de informatie die ze ontvangen in de prachtige showroom van Zechsal, dat een pronkje op zich is. Ze kunnen de producten testen en ervaring leert dat enthousiasme direct volgt. Directe ontspanning van de spieren."

Stempelpost

"Wandelaars behoren tot de doelgroep en visie van Zechsal. Goed voor jezelf zorgen en daar hoort wandelen bij maar ook magnesium. Aan de basis staat het natuurlijke en unieke magnesium uit de Zechstein bron. Wij vertellen graag over de bron en Magnesium"

Pronkjewail

"Wij ontvangen de wandelaars gastvrij. Even gebruik maken van het toilet, fles water bijvullen. De spieren kunnen worden ingesmeerd. Ze krijgen een stempel, een flyer met kortingscode en proefzakjes. Ze kunnen ook direct iets kopen met 15% korting."

Het gebeurt in gastvrij Groningen